כשהשמש שוקעת: האפיסרי בנתניה משיקה תפריט ערב חדש

המסעדה הכשרה במתחם פיאנו סנטר בעיר ימים מרחיבה את פעילות הערב עם מנות שף, יינות, קוקטיילים וערבי קונספט מוזיקליים במהלך הקיץ

לוגו מעריב צילום: מעריב אונליין
עקבו אחרינו
האפיסרי
האפיסרי | צילום: שירן כהן שי
3
גלריה

האפיסרי, הפועלת במתחם פיאנו סנטר בעיר ימים בנתניה, משיקה תפריט ערב חדש ומרחיבה את פעילותה בשעות הערב. המקום, שפועל לאורך היום, מבקש להציע בשעות הערב חוויית בר־אוכל הכוללת מנות שף, יינות, קוקטיילים וערבי מוזיקה.

מאחורי התפריט עומד השף שון בר דוד, שבנה תפריט המבוסס על חומרי גלם טריים, דגים נאים, מנות לחלוקה וטעמים ים־תיכוניים עם השפעות אירופאיות. לצד האוכל מציע המקום גם תפריט יינות וקוקטיילים שנבנו במיוחד לעונת הקיץ.

בין המנות בתפריט ניתן למצוא טרטר דג נא עם צ'ילי אדום, עשבי תיבול, קרם יוגורט סומק ונקטרינה; סשימי ים־תיכוני עם משוואיה ויוגורט מתובל; פסטה חריימה עם דג מפורק וכוסברה; פילה דניס על קרם קרישה ושמן ירוק; פלטת גבינות לצד יינות נבחרים; וכן מנות קלילות יותר כמו סלט קפרזה עם מוצרלה טרייה, גספצ'ו עגבניות וזיתים וסלט חסות ואנדיב עם פרי עונתי, שקדים ורוקפור.

האפיסרי
האפיסרי | צילום: שירן כהן שי

גם תפריט הבר כולל כמה קוקטיילים ייעודיים, בהם וויט לוטוס על בסיס ג'ין, תפוח, אננס וליקר הדרים; ונילה היט עם טקילה, מנגו, פסיפלורה ווניל; באבל המשלב אפרול, ג'ין ופסיפלורה; וספייס בלנד עם ערק, מנגו, משמש וחוויאג'. לצד הקוקטיילים יוגשו במקום יינות מישראל ומהעולם.

במהלך חודשי הקיץ צפויה האפיסרי לקיים סדרת ערבי קונספט, בהם מופעי בלוז, ג'אז, רוק וערבים יווניים. הערבים המוזיקליים ישולבו בפעילות המסעדה ויתקיימו כחלק מניסיון להפוך את המקום גם למוקד בילוי בשעות הערב, מעבר לפעילות הקולינרית הרגילה.

האפיסרי
האפיסרי | צילום: שירן כהן שי

האווירה במקום משלבת בין בר יין, מסעדת שף ובר קוקטיילים אינטימי, עם תפריט שמתאים לפגישה זוגית, ישיבה עם חברים או בילוי ערב באמצע השבוע.

"המטרה שלנו הייתה ליצור מקום שחי ונושם לאורך כל שעות היום, אבל בערב מקבל אופי אחר", אומרים בעלי המקום. "אנחנו רוצים לחבר בין אוכל, יין, מוזיקה ואנשים, ולהציע לתושבי נתניה והסביבה חוויית בילוי קרובה לבית".

תגיות:
מסעדות
/
נתניה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף