טאקו לפני ההופעה: רפידוס פותחת סניף ראשון בתל אביב

רשת הטקס-מקס מקבוצת BBB תפתח ב-25 ביולי סניף בהיכל מנורה מבטחים, בהשקעה של כ-700 אלף שקל. התפריט יהיה מצומצם ומותאם לקהל האירועים – והמקום יפעל גם בשבתות

מיטל שרעבי צילום: פרטי
עקבו אחרינו
רפידוס בהיכל מנורה תל אביב
רפידוס בהיכל מנורה תל אביב | צילום: דוד מויאל
2
גלריה

רשת רפידוס, מותג הטקס-מקס של קבוצת BBB, פותחת את סניפה הראשון בתל אביב – והוא ימוקם דווקא בתוך היכל מנורה מבטחים. הסניף החדש, שהוקם בהשקעה של כ-700 אלף שקל, ייפתח ביום שישי, 25 ביולי, במקביל למופע המשותף של מירי מסיקה וקרן פלס שיתקיים בהיכל לרגל ט"ו באב.

בהתאם לאופי המיוחד של המיקום, המקום עוצב בקונספט עדכני ויציע תפריט מצומצם וייעודי, שנועד לאפשר שירות מהיר לקהל שמגיע להופעות, למשחקים ולאירועים – ובהם טאקו, נאצ'וס, קרנצ' ראפ ומנות נוספות מתפריט הרשת. שעות הפעילות של הסניף יושפעו מלוח האירועים של ההיכל.

רפידוס בהיכל מנורה תל אביב
רפידוס בהיכל מנורה תל אביב | צילום: אוהד פרג'

נקודה שצפויה לעניין חלק מהמבקרים: התפריט בסניף יהיה כשר, אך למקום לא תהיה תעודת כשרות, מאחר שהוא יפעל גם בשבתות בהתאם לפעילות ההיכל.

תגיות:
אוכל מקסיקני
/
היכל מנורה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף