מה מביאים לחג? שני מארזים מתוקים ששווה להכיר

מעמדת פנקייקים ביתית עם רטבים ותוספות ועד קופסת מתוקים של Sweetweet שאפשר להתאים עם תמונה אישית – שני מארזים מתוקים לראש השנה

מיטל שרעבי צילום: פרטי
עקבו אחרינו
בנדיקט סוויט בוקס
בנדיקט סוויט בוקס | צילום: אלון ולנסי
2
גלריה

לקראת ראש השנה, גם המתנות שמגיעות לשולחן החג הופכות ליותר מושקעות, אישיות ומתאימות לחלוקה. לצד בקבוקי היין והמארזים המסורתיים, מציעות השנה חברות המזון גם אפשרויות שמביאות איתן חוויה: מארז פנקייקים שאפשר להרכיב בבית לפי הטעם, או קופסת מתוקים שמגיעה עם תמונה אישית. שני מארזים מתוקים שכדאי להכיר לקראת החגים.

בנדיקט: מרכיבים את הפנקייק המושלם

בנדיקט משיקה לקראת החגים את ה-Sweet Box, מארז שנועד להפוך את הקינוח הביתי לאירוע בפני עצמו. במרכזו תשעה פנקייקים גבוהים ואווריריים, לצד ארבעה רטבים: קינדר, שוקולד לבן ואוכמניות, פיסטוק ושוקולד לבן ומייפל.

לצדם מגיעות תוספות שאמורות לאפשר לכל אחד להרכיב את הפנקייק שלו לפי הטעם – פירות עונה טריים, נוטלה, אצבעות קינדר ומרשמלו. כלומר, במקום קינוח אחד שמגיע מוכן, מקבלים מעין עמדת פנקייקים קטנה שאפשר להרכיב ולחלוק בבית, מה שהופך את המארז לאופציה שמתאימה במיוחד למשפחה.

ה-Sweet Box עולה 171 שקל וניתן להזמין אותו בכל מסעדות בנדיקט באמצעות טייקאווי, וולט או טאביט אורדר.

Sweetweet
Sweetweet | צילום: יח''צ

Sweetweet: מתנה עם תמונה אישית

למי שמחפש מתנה קצת יותר אישית, Sweetweet משיקה לקראת ראש השנה את "סוויטבוקס – מגירת החוויות המתוקות". מדובר בקופסה בעיצוב מגירה, שאפשר להוסיף לה בעת ההזמנה תמונה אישית שתודפס על גבי המארז.

בתוך המגירה מחכים יותר מ-25 מתוקים, שוקולדים והפתעות, כך שהדגש כאן הוא לא רק על התכולה אלא גם על הקופסה עצמה ועל האפשרות להפוך אותה למתנה אישית יותר.

הסוויטבוקס עולה 235 שקל, זמין במשלוח מהיר ברחבי הארץ ונמכר דרך חנות האונליין של Sweetweet בלבד.

תגיות:
ממתקים
/
מתנות
/
פנקייקס
/
ראש השנה 2026
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף