העיצוב של מתחם הפופ-אפ מרגיש כאילו נתפר במדויק לעידן האינסטגרם והטיקטוק. כבר בכניסה מקבל את פני המבקרים קיר אדום עצום ומרשים, המשובץ בתקליטי קוקה קולה ומזמין צילום מיידי. ההליכה אל תוך ההאנגר עצמו מספקת תחושה של קפיצה בזמן היישר לאמריקה של שנות ה-50. החלל שופע בלוקיישנים פוטוגניים שנוצרו במיוחד לסטורי: החל מווספה אדומה ואוסף של טלוויזיות וינטג', ועד לשולחנות דיינר קלאסיים המשתלבים היטב לצד הדוכנים המעוצבים.
שאר הדוכנים במתחם מציעים גם הם שלל אפשרויות מסקרנות. גיא גמזו מגיש כריך עוף טריאקי בלחמנייה שחורה עם איולי קימצ'י, וכן צ'ילי קון קרנה בלחמניית בריוש צרובה עם פוטטו צ'יפס. הדוכן של ירדן שי מציע הוט דוג פרצל בליווי צ'ימיצ'ורי חלפיניו, פלפלים ובצל מטוגן, בנוסף לטאקו עוף מפורק. לקינוח, מורן גיל מציע אפשרויות בשתי גזרות: טארט לימון על שכבת לוטוס קראנץ' וכיפת מרנג איטלקי חרוך (פרווה), או פאדג' בראוניז המוגש עם גלידה אמריקנית וגנאש שוקולד (חלבי).
יש גם הופעות ומרצ'נדייז
בנוסף, מי שדואג לאסוף פקקים וירטואליים/קודים באפליקציה של קוקה קולה, יוכל להשתמש בהם בחנות המרצ׳נדייז במקום לרכישה של חולצות, כובעים, תיקי ים וגם הז׳קט שקשה לפספס בימים האחרונים ברשתות החברתיות.
כמה עולה?
כניסה לאירוע עומדת על 57 שקל יחד עם שובר ארוחה אחד.