בשבוע שעבר התקיים פסטיבל תל אביב EAT בגן צ'ארלס קלור שקצר הצלחה ותשבוחות, והשבוע, בתזמון מושלם, נוחת עלינו פסטיבל הקינוח המושלם, כי אחרי כל האוכל הזה צריך גם משהו מתוק. בימים ראשון-שלישי (21-23 במאי, 10:00-22:00) יפעל בשרונה מרקט שוק קינוחים ענקי, ראשון מסוגו בישראל, שיכנס תחת קורת הגג התל-אביבית עשרות אופים, קונדיטוריות ומומחיות לשחיתות מכל הארץ.
מסעדת הקינוחים הראשונה של ישראל
זה יתחיל בפתיחים של "מקופלת שף", ימשיך לקינוח התירס המפורסם של מסעדת פופ אנד פופ שיקבל טוויסט "עליתי" של שוקולד לבן, ירענן את החך עם סורבה לימונים וכוסברה, יגיע לשיא עם "טארטלט "פסק זמן" שעושה כבוד לחטיף השוקולד האהוב, ועם "פחזנית אקזוטית", ואפילו יחולקו שקיות הפתעה בסיום, ובהן קקאו ספלנדיד ומתכון של בן נתן שימשיך את האפקט המתוק גם במטבח הביתי.
הקינוח המושלם יוצא מהמסך אליכם
10 המסעדות עם הקינוחים הכי טעימים
וזה לא הכול: 10 מסעדות יציעו עד ל-27 במאי את הקינוחים הכי מיוחדים שלהן, במהדורה פסטיבלית מוגבלת שנוצרה במיוחד על ידי הקונדיטורים והקונדיטוריות מלאי הכישרון העומדים בראשן. המסעדות המשתתפות הן: משייה, ג'ורג' וגון, מיכאל ביסטרו, נומי, דלאל, טאיזו, אלנה, טלביה, שיינע ויפו תל אביב.