המנזר של עיר החטאים

לרגל חגיגות 30 לבר המיתולוגי, אסנת גואטה קפצה ל”מנזר” - וחזרה עם בטן מלאה. וגם לכם כדאי, כי לכבוד המאורע - בכל יום שני יבשל שם שף אחר מהסצנה התל אביבית

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
”מנזר”
”מנזר” | צילום: אסנת גואטה

ה"מנזר" הוא אלכוהול. נכון שאוכל הוא חלק בלתי נפרד, אבל אנשים באים כדי לשתות את הגינס הכי טובה בעיר, כל מיני תזקיקים מיוחדים של יוליוס, ליהנות מבירות טריות שבאמת יודעים לשמור ולמזוג וייחודיות למקום כמו בירת טייבה או סיידר מהחבית, וליהנות מצ'ייסרים של זוברובקה ובלאדי מרי משובח וחריף. אף שיינות כמעט ולא שתיתי ב"מנזר", המקום יודע להציע מעל עשרה סוגי יינות, והיופי בכל הסיפור הזה הוא המחיר. יחסית למצב המחירים בברים, ה"מנזר" תמיד התהדר במחירים שפויים. כוס יין ב-27 שקל, חצי בירה ב-30 שקל, ג'ין ב-33 שקל ועוד - מספקים ערב שבו אפשר לשתות בלי להתחשבן על כל שלוק.

תגיות:
תל אביב
/
ביקורת אוכל
/
המנזר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף