דיזנגוף סנטר ותיאטרון אורנה פורת ימשיכו בחנוכה הקרוב את שיתוף הפעולה המוצלח שלהם משנים קודמות ויעלו את הצגות האיכות שלהם לילדים ולנוער. ההצגות יעלו 3 פעמים ביום במהלך חופשת חנוכה. בנוסף, מדי יום בשעה 16:30 הילדים וההורים מוזמנים לטקס הדלקת נרות ולחלוקת סופגניות ברחבה המרכזית של הסנטר.
תיאטרון אורנה פורת לילדים ולנוער הוא תיאטרון רפרטוארי ישראלי שהפך למילה נרדפת למחזות איכותיים, המיועדים לילדים ולנוער. אמנם התיאטרון לא נוהג להופיע בקניונים ובמרכזים מסחריים, אך החיבור עם דיזנגוף סנטר מאפשר לקהל הרחב לצרוך תכנים מושקעים ללא תשלום. המופעים יתקיימו במתחם הבוטיק (מרחב מוגן) שבקומה 1-, בהתאם להנחיות פיקוד העורף.
דן פילץ, מנכ"ל ובעלים משותף דיזנגוף סנטר: "לאור ביטול מופעים רבים והצגות באולמות התרבות ברחבי הארץ, החלטנו שעכשיו יותר מתמיד חשוב להנגיש לילדים ולמשפחות תוכן איכותי וחינמי, על מנת לשמח את ילדי ישראל בחופשת החנוכה".