בגזרת התוספות (19-21 שקלים) תוכלו למצוא מלבד צ'יפס, גם צלעות תירס מטוגנות, קריספי במיה, כרובית מטוגנת, וסלט קולסלואו מתקתק, שלא טובע במיונז לפי המסורת, אלא דווקא מצופה ברוטב קרמל מלוח עם שבבי בוטנים. לא פחות מ-12 רטבים משתנים מגישים כאן (איולי נהדר, חמאת בוטנים, ראנץ׳, פאד תאי, גוצ’וג’נג קוריאני, קרמל מלוח, הוט סוס, תאי סוס, רוטב קיסר, לואיזיאנה, ברביקיו ועוד) וכולם נעשים במקום. אבל פייר, אנחנו תמיד חוזרים לקטשופ והמיונז הקלאסיים. אהבנו שלצד כל מנה מוגש מקל סלרי לפי המסורת האמריקאית לאיזון הטעמים. אם כבר נסו גם את הסודה שמכינים במקום עם לימון ותרכיז סלרי.
ארוחות הילדים הן משביעות ממש וכוללות 2 נתחים גדולים ובשרניים, צ'יפס, ירקות חתוכים ושתיה בפחות מ-40 שקלים. שווה. אבל הכי הכי שמחנו שלקינוח קיבלנו מוצ'י יפני קר ומרענן במגוון טעמים (שוקולד, פסיפלורה, קוקוס ועוד) ב-14 שקלים ליחידה. קינוח מושלם אחרי ארוחה כזאת, שהילדים עפים עליו, וגם אנחנו, והוא אפילו פרווה וסוגר לנו פינה בלי יסורי מצפון.
לצד סכו"ם ומפיות, תמצאו גם כפפות ומגבונים אישיים, לכל מי שמעדיף לא להתלכלך, וזה לא רק פתרון פרקטי – זה גם חלק מהגישה שמייחדת את המקום. טעמים עזים, שירות מהיר ומקצועי, ואווירה קולינרית שנעה בין לונדון לאמריקה – הכל בלי לעזוב את תל אביב.