מדובר באירוע ראשון מסוגו, המשלב יין איכותי, לחמים בעבודת יד וגבינות בוטיק – באווירה קסומה, פתוחה לקהל ובהרשמה מראש. הקונספט: גן-יין עירוני וייחודי, שמחבר בין עולמות קולינריים עם ניחוח של חג, מסורת וחדשנות.
במרכז הערב תוצג השקה בלעדית וחד-פעמית: "לחם-יין" – לחם מחמצת ייחודי, שיוצר בעבודת יד במאפיית לחמים, בשיתוף פעולה עם יקב קסטל. הלחם נוצר ממחמצת וצימוקים שהותססו ביינות היקב, והוא מבטא את הקשר האישי והיצירתי בין שני המייסדים – אלי בן זקן (קסטל ורזיאל) ואורי שפט (לחמים). הלחם יוצע למכירה באירוע בלבד, במחיר של 28 שקלים לכיכר.
תפריט היין יכלול פלייטים של יינות רזיאל וקסטל, 3 כוסות יין לבחירה החל מ 115 שקלים ועד 167 שקלים לפלייט הכולל כוסות יין מסוג לבן, רוזה, אדום, לבן מבעבע, שרדונה ועוד. בנוסף יימכרו בקבוקי יין החל מ-165 ועד 450 שקלים לבקבוק וכן כוסות במחירים של 42 ועד 55 שקלים לכוס.
את הערב ינחו שני היוצרים שמאחורי שיתוף הפעולה – בן זקן ושפט – אשר מזמינים את הקהל לתוך סיפור על אהבת חומרי גלם, מסורת מקומית, וחיבור בין עולמות של לחם ויין – שני סמלים נצחיים של חגיגה.