חודש אוכל ערבי במסעדת דלילה

החל מהראשון לאוגוסט ייחל שיתוף פעולה ראשון מסוגו בין שפים ושפיות מהמגזר הערבי ומסעדת דלילה. האירוע נועד לתת במה למטבח הערבי המקומי, לכבד אותו ולחשוף אותו לקהל הרחב

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
 "אני אישית שם רק מלח על הבשר". בשארה חינאווי.
"אני אישית שם רק מלח על הבשר". בשארה חינאווי. | צילום: אסף קרלה

חודש המטבח הערבי יוצא לדרך במסעדת "דלילה" החל מהראשון לאוגוסט 2022. זהו שיתוף פעולה ראשון מסוגו המתקיים בין שפים ושפיות מהמגזר הערבי מכל רחבי הארץ, אירוע שנועד לתת במה למטבח הערבי המקומי, לכבד אותו ולחשוף אותו לקהל.

במסגרת האירוע, בימי שני ורביעי לאורך כל חודש אוגוסט, יגיעו השפים והשפיות המוערכים ביותר מהמגזר להתארח בחמרת השף "דלידה" השוכנת בלב שוק לוינסקי. כל אחד ואחת מהם יגיש למשך ערב אחד בלבד תפריט מרגש שיצר ומביא לידי ביטוי את הנרטיב שלו למטבח ערבי מקומי. את התפריטים הם יצרו יחד עם השפים של דלידה, ג'ייק סייטוביץ וחמודי אבולעפיה. התפריטים שיצרו חושפים צדדים שונים של המטבח הערבי. חלקם מביאים לקדמת הבמה מנות אותנטיות מוכרות פחות, חלקם נותנים פרשנות מקורית וחדשנית לאוכל המסורתי.

מה צפוי:

תגיות:
אוכל ערבי
/
מטבח ערבי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף