יש לי יומולדת: שתי מסעדות - שתי חגיגות

יפו תל אביב של שף חיים כהן חוגגת 11 שנות פעילות עם תפריט חגיגי. מסעדת טאטי הוותיקה מגבעתיים חוגגת 20 שנים עם תפריט חורף שמשלב מנות נוסטלגיות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מבורגר סינטה על בריוש, טאטי
מבורגר סינטה על בריוש, טאטי | צילום: דרור ורסבסקי
2
גלריה

"יפו תל אביב" של השף חיים כהן, שהוקמה ב-2011, חוגגת יום הולדת 11. בסופשבוע (החל מ-17 בנובמבר) תגיש המסעדה תפריט חגיגי בליווי די-ג'יי.

יפו תל אביב
יפו תל אביב | צילום: ירון ברנר

בכניסה לגבעתיים, על גבול תל אביב, ממוקמת מסעדת הביסטרו "טאטי". השנה חוגג המוסד הקולינארי הוותיק 20 שנה להיווסדו עם תפריט ייחודי שישלב מנות נוסטלגיות, לצד מנות מקוריות חדשות פרי מוחו היצירתי של השף בני אשכנזי.

טאטי, אשר נקראת על שם האישה שהקימה את המקום, ענת, התחילה את דרכה כבית קפה קטן בגבעתיים שמתמחה במאפים מעולים וארוחות בוקר מפנקות במיוחד. "עם השנים הוספנו עוד מנות, בנינו תפריט משקאות עשיר והפכנו את טאטי גבעתיים למקום שכיף לבוא אליו לאורך כל שעות היום והלילה, לא משנה ההרכב שבו אתם מגיעים והשעה" אומר אליה הראל הבעלים של הרשת.

"במסעדה אפשר למצוא מגוון רחב של ארוחות בוקר מפנקות כגון שקשוקה, פריטאטי (הגרסא שלנו לפריטטה הקלאסית), קוקטיילים של בוקר ועוד. תפריט הצהריים/ערב שלנו כולל מנות מכמה סוגי מטבחים: מנות ראשונות קלאסיות כמו קרפצ'יו בקר ופוקצ'ה מטבלים לצד סלטים טריים, פסטות ופיצות עם תוספות משובחות ובצק איכותי. בין המנות העיקריות תגלו את כל המנות האהובות, כמו המבורגר סינטה על חלת בריוש ורוטב הולנדז, או פילה דג ים טרי בחמאה וניוקי, לצד מנות עם נגיעה אישית של טאטי כמו קבב עגל על זילוף של פלפלים, חצילים ועגבניות".

תגיות:
ביקורת אוכל
/
מסעדת תל אביב יפו
/
קפה טאטי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף