בואו נודה באמת, אין אדם שלא אוהב שניצל. גם כאלו שלא אוהבים עוף (כן, זה מוזר), אוהבים אותו בגרסת השניצל. גם טבעונים וצמחונים, מתגעגעים לשניצל של אמא ומתפשרים על תחליפים. אני אגלה לכם סוד... כשכשהייתי צמחונית (כמעט עשור), כל כך התגעגעתי לשניצל שהייתי מכריחה את אמא שלי להכין מלא שניצלים ואז הייתי זוללת את הציפוי . כן כן, אל תשפטו אותי - לכולנו יש רגעים קשים.
יסלח לי גיא רוזמרין החמוד ממש, המנה שלו גם הייתה טעימה. לא כמו שני הקודמים אבל הרעיון מקסים ומרענן את הביס הסטנדרטי. נתחי השניצל ממש נדיבים והשילוב של החסה והעלים האסייאתים עושה יופי של ביס . לא מנה שתפוצץ אתכם כמו שתי האחרות אבל מנה שווה ממש . המנה הכי פחות טובה מכל הארבעה, אבל עדיין טעימה, הייתה השניצל שייטל ולו רק בגלל עובי השניצל. הנתח היה מעט דק מידי לטעמי ולכן הציפוי הדומיננטי קצת השתלט - מצד שני לכי תריבי עם אוהבי השניצל דק דק. אז תכלס גם זו מנה טובה. אבל אני נשארת עם הקלאסי במקרה הזה.