מאיפה אוכלים את הקרמבו מהעוגייה או השוקולד? מהוויסקי!

ממחר, ולמשך עשרה ימים בלבד, יפתח בלב שדרות רוטשילד פופ-אפ הקרמבואים הראשון בישראל בשילוב ויסקי גלנמורנג'י. אנחנו מתרגשים ממש

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פופ אפ הקרמבוויסקי של גלנמורנג'י
פופ אפ הקרמבוויסקי של גלנמורנג'י | צילום: אפיק גבאי
2
גלריה

ה"גלנמבוסרי", שיקום למשך עשרה ימים בלבד, בין ה-12-22 בינואר, בלב שדרות רוטשילד בתל אביב, הוא פרי שיתוף הפעולה של מותג הוויסקי סינגל מאלט Glenmorangie ושלושת המאסטרים של הקינוחים: זוכה "בייקאוף ישראל", הקונדיטור תומר אומנסקי, מתכונאית המתוקים ובעלת בלוג האפייה המצליח 'עדיקוש', עדי קלינגהופר, ומי שעומד לככב כשופט בריאליטי החדש "הקינוח המושלם", השף המוכשר אבי ביטון. כל אחד מהשלושה זכה ליצור שלושה קרמבואים יוצאי דופן, מסקרנים ולעיתים אף עמוסי קרם אלכוהול שקיבלו את מלוא ההשראה מהטעמים המדויקים והייחודיים שמאפיינים את הנוזל המוזהב שבבקבוקי Glemorangie.

הפופ-אפ יתקיים בחלל בתוך "מלון 65" מבית רשת מלונות הבוטיק אטלס, הממוקם בלב שדרות רוטשילד בתל אביב, שם יוצעו למכירה תשעה קרמבואים שפותחו על ידי שלושת המאסטרים.

קרמבו וויסקי- מה עוד אפשר לבקש
קרמבו וויסקי- מה עוד אפשר לבקש | צילום: אפיק גבאי

כל אלו יוגשו לצד קוקטיילים מיוחדים שנרקחו במיוחד לאירוע, כמו גם בקבוק גלנמורנג'י במחיר של 280 שקלים.

תגיות:
קרמבו
/
וויסקי
/
פופ-אפ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף