יין, מוזיקה ומה שביניהם: פסטיבל היין של פתח תקווה חוזר בגדול

שני ערבים של יין משובח ומוזיקה איכותית בפארק אוחיון ב-11-12 ביוני. המשתתפים ייהנו מטעימות חופשיות של עשרות יקבים, מנות טעימות והופעות חיות במחיר כניסה של 20 ₪ בלבד

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
יובל דיין
יובל דיין | צילום: טל עבודי
2
גלריה

מסורת התרבות והיין של פתח תקווה ממשיכה גם השנה: פסטיבל היין של העיר יתקיים בימים רביעי וחמישי, 11-12 ביוני 2025, בפארק אוחיון. האירוע, שהפך לאחד האירועים המצופים בלוח התרבות העירוני, יציע למבקרים שילוב של טעימות יין משובח, מוזיקה איכותית והווי חברתי.

כמו בשנים קודמות, גם השנה יתפרס הפסטיבל על פני שני ערבים בין השעות 19:00-23:00, ויציע למשתתפים חוויה קולינרית ומוזיקלית עשירה. המבקרים ייהנו מדוכני טעימות של עשרות יקבים לצד מנות טעימות ממגוון סוגים. כל מבקר יקבל בכניסה גביע יין אישי שיאפשר לו לטעום חופשי ממיטב היינות המוצגים.

פסטיבל היין של פתח תקווה
פסטיבל היין של פתח תקווה | צילום: ליאור שמחי

לינאפ המוזיקלי השנה מרשים במיוחד: בערב הראשון (11.6) יופיע הזמר האהוב אמיר דדון, ובערב השני (12.6) יעלו לבמה הזמר והיוצר רמי קליינשטיין יחד עם הזמרת יובל דיין. כל ערב יכלול גם הופעה מקדימה לפני המופע המרכזי.

פסטיבל היין של פתח תקווה הפך למסורת מוצלחת בשנים האחרונות, המושכת אלפי מבקרים ומתקיימת לאורך יומיים בעקבות הצלחת האירועים הקודמים.

גרינברג הוסיף כי "פתח תקווה ממשיכה לפרוח כמרכז לתרבות, ספורט ופנאי – עם היכלי תרבות חדשים, שלוחת רימון, תיאטרון הדופנ, קריית המוזאונים ועוד. אני מזמין את כלל תושבי העיר להגיע, לטעום, ליהנות ולהיות חלק מהחגיגה."

בשנים קודמות הפסטיבל נערך בפארק יד לבנים, אך השנה עבר למיקום חדש בפארק אוחיון, המאפשר אירוח של קהל רחב יותר.

הכניסה לאירוע מיועדת לבני 18 ומעלה בלבד ועולה 20 ₪. הכרטיסים יהיו זמינים לרכישה באתר העירייה ובלינק שיפורסם בקרוב. יש לציין כי הכניסה לאירוע מתאפשרת עד השעה 22:00 ומספר המקומות מוגבל.

פסטיבל היין מופק על ידי אגף תרבות, אירועים ופנאי בעיריית פתח תקווה, בהובלת אלה איגלר.

תגיות:
פתח תקווה
/
רמי קליינשטיין
/
יובל דיין
/
אמיר דדון
/
פסטיבל יין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף