אירוע חגיגי לציון 35 שנה לצאתו של הסרט הישראלי האהוב "נשיקה במצח" ייערך ביום רביעי, 11 ביוני 2025, בשעה 19:00, בהוט סינמה בעופר הקניון הגדול פתח תקווה.

במסגרת האירוע יתקיים פאנל עם כוכבי הסרט המקורי: מיכל ינאי, צחי נוי, אריה מוסקונה, שרון אלכסנדר, ננסי ברנדס מלחין הסרט לצד רועי ברקן, בנו של כוכב הסרט המנוח יהודה בארקן ז"ל. רועי ברקן ינחה את הערב וישתף את הקהל בסיפורים אישיים, מצחיקים ומרגשים מאחורי הקלעים - כאלה שלא סופרו עד כה.

מיד לאחר הפאנל תתקיים הקרנה מיוחדת של הסרט "נשיקה במצח" - חגיגה של ממש לחובבי הקולנוע הישראלי.

נעמי סימן טוב, מנכ"לית עופר הקניון הגדול, מסרה: "כיף גדול לארח בקניון להקנה של אחד מהסרטים הכי מרגשים בקולנוע הישראלי בו יתארחו כוכבים של כל הזמנים בערב יוצא דופן לרגל 35 שנה לצאתו של הסרט הישראלי 'נשיקה במצח'. אני בטוחה שהאירוע יעורר עניין רב בקרב הקהל הישראלי".

מיכל ינאי  (צילום: שי בן יקר)
מיכל ינאי (צילום: שי בן יקר)

הסיפור מאחורי הסרט

הסרט "נשיקה במצח", קומדיה ישראלית אהובה, יצא לאקרנים בשנת 1990 והפך במהרה ליצירה איקונית בזיכרון הקולנועי המקומי. הסרט מבוסס בחלקו על סיפורו האמיתי של יהודה בארקן, שגם לו הייתה בת בברזיל שהוא לא הכיר ורק אחרי שנים רבות פגש אותה בשנות ה-80.

הבת הייתה מנשואים ראשונים שלו לבחורה ברזילאית. לפני 5 שנים היא יצרה קשר דרך הפייסבוק ואפילו היה דיבור שהם ייפגשו בארץ, אבל אז הגיעה הקורונה והם לא הספיקו. לפני שנתיים היא באה לארץ ונפגשה עם האחים והאחיות שלה. את הסרט ביים שמוליק פיסטנברג שביים את סרטי הנינג'ה האמריקיים.

פרטי האירוע:

19:00 - פאנל חגיגי בהנחיית רועי ברקן
19:30 - הקרנת הסרט "נשיקה במצח"
מחיר כרטיס: ניתן לרכוש במחיר מוזל של 79.50 שקל (במקום 89.50 שקל) לחברי אפליקציית MY OFER.