מתנה תמורת גללים: יוזמה חדשה של העירייה

עיריית פתח תקווה תקדם יוזמה במטרה לעודד את בעלי הכלבים להמשיך לאסוף את גללי כלביהם. במסגרתה פקחי העיר יחלקו שובר הנחה או מתנה לכל תושב אשר יאסוף אחר כלבו

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
בעלים של כלב אוסף קקי של כלב ברחוב
בעלים של כלב אוסף קקי של כלב ברחוב | צילום: Corinna Kern Flash90

ראש העירייה רמי גרינברג וחברת המועצה בריגיטה מרזון מקדמים יוזמה לעידוד בעלי הכלבים להמשיך לאסוף את גללי כלביהם. מטרת היוזמה היא להעלות את המודעות לנושא ולהביא למניעת המטרד.

במסגרת היוזמה, העירייה תפעל בשיתוף פעולה עם החנויות המוכרות מוצרים לרווחת בעלי החיים ותפיק שובר הנחה או מתנה (בכפוף לסיכום עם החנות) שיחולק ע"י הפקחים לכל תושב אשר נשמע להוראות החוק והרים את גללי כלבו. בנוסף, העירייה תקיים "מבצע" פיקוח ייעודי בכל רובעי העיר אשר במסגרתו יחולקו השוברים.

ראש העירייה רמי גרינברג: "במסגרת כלל הפעילות שאנחנו מקדמים כדי לאכוף את המטרד, אנחנו מקדמים בנושא גם פעילויות הסברה רבות. מדובר במטרד שמשפיע באופן ישיר על איכות חיי התושבים ואנחנו עושים כל שניתן כדי למנוע אותו. במסגרת זו, נקדם יחד עם חברת המועצה בריגיטה מרזון, יוזמה אשר תעלה את המודעות לנושא ותעודד את בעלי הכלבים להקפיד ולאסוף את גללי כלביהם".

תגיות:
פתח תקווה
/
כלבים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף