אחותה של ארן גורן ז"ל: "העולם הפסיד קרן אור"

נועה פורד, אחותה של ארן גורן ז"ל (33) מגבעתיים, ספדה לאחותה שנרצחה על ידי מחבלים יחד עם אמה טובה ז"ל בכפר עזה. "היא תמיד הגנה על חלשים ונכנסה ללב של כל מי שפגש בה וראה אותה", היא סיפרה בכאב

משה כהן צילום: מעריב אונליין
ארן גורן ז"ל. לוחמת צדק
ארן גורן ז"ל. לוחמת צדק | צילום: באדיבות המשפחה

"העולם הפסיד קרן אור. כולם קראו לה לוחמת הצדק הגדולה, היא תמיד הגנה על חלשים ונכנסה ללב של כל מי שפגש בה וראה אותה", סיפרה בעצב נועה פורד, אחותה של ארן גורן ז"ל (33) מגבעתיים, שגדלה בכפר עזה ושם בבית משפחתה, נרצחו היא ואמה טובה ז"ל על ידי מחבלים.

מכריה מספרים שארן הייתה צעירה טובת לב, שעסקה בעשייה חברתית והתנדבותית כל ימי חייה. היא התנדבה בעמותת "לתת", פעלה למען ניצולי שואה ועבדה בעמותת "קאמבק" המסייעת לאסירים להשתקם.

בדברי כניסתה לתפקידה בעמותה, היא כתבה: "אני ארן גורן, מתגוררת בגבעתיים, אבל במקור ובלב אני מהדרום. לפני כשלוש שנים החלטתי לעזוב את עיסוקיי בנולם התקשורת לטובת לימודי פיתוח קהילות בינלאומי ועבודה במגזר השלישי. לאחר התמחות בארגון, שמסייע לקהילות מוחלשות בנפאל, החלטתי לחזור ולעסוק במלאכת הפיתוח כאן, בבית, בישראל. נרגשת מאוד על ההזדמנות לקחת חלק בהתחלה של מה שמרגיש לי כמו שינוי אמיתי והכרחי במצב שיקום האסירים בישראל. תודה!"

בעמותת "לתת" תיארו את ארן כ"לוחמת צדק, שעבדה ללא הפסקה על מנת להיטיב עם ניצולי השואה והאמינה בטוב של האנשים בכל דבר שעשתה".

עיריית גבעתיים פרסמה הודעת אבל על הירצחה של ארן, שההתנדבות והנתינה היוו עבורה דרך חיים.

תגיות:
גבעתיים
/
מלחמת חרבות ברזל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף