נוף פנורמי מרהיב, מיקום ייחודי ברם גבעת קוזלובסקי ודירות יוקרה בעיצוב בוטיק - קבוצת לוינשטין מאכלסת את פרויקט המרי 58 בגבעתיים. הבניין הבוטיק כולל 20 דירות יוקרה במיקום הגבוה והמבוקש ביותר בעיר.
נדובר בבניין בוטיק יוקרתי עם 20 דירות במיקום הגבוה והמבוקש ביותר בגבעתיים, לצד לובי מפואר, גינה מושקעת וחניון תת קרקעי.
בפרויקט דירות יוקרה בנות 3, 4, 5 חדרים, ופנטהאוז המשתרע על קומה שלמה וכולל מרפסות בשטח של כ-205 מ"ר עם נוף פנורמי פתוח לתל אביב ולגבעתיים. הדירות בפרויקט מרווחות ובעלות מפרט פרימיום גבוה במיוחד ובעיצוב ייחודי. נותרו למכירה דירות אחרונות במחיר של החל מ-4.17 מיליון שקל לדירת 3 חדרים.
פרויקט המרי 58 נבנה ברם גבעת קוזלובסקי הגבוהה ביותר בגוש דן המתנשאת לגובה של 87 מטר, ממנה משקיפים על כל תל אביב. הוא ממוקם בצמידות למצפה הכוכבים ובקרבת מצפור שלום, מהנקודות הגבוהות והיפות ביותר במישור החוף המהווה נקודת משיכה לצלמים ואמנים.
בנוסף, הפרויקט נמצא דקות הליכה ספורות ממרכזי הקניות ובתי הקפה של גבעתיים, מבתי ספר, גני ילדים, גינות מושקעות בהן שטחי דשא מטופחים מתקנים, שבילי אופניים ומגרשי ספורט.
הבניין נבנה על צלע הגבעה במיקום הגבוה ביותר בעיר, המאפשר נוף פתוח - או לכיוון מערב לנוף המרהיב של תל אביב, או לכיוון מזרח הצופה להרי ירושלים והשומרון. הבניין תוכנן על ידי משרד וי סטודיו אדריכלים.