רמת גן: 6 מגרשים ספורט מקצועיים ופודטראק יוקמו על שטח שהיה חניון

רמת גן מקימה מתחם פאדל בפארק הלאומי בהשקעה של 5 מיליון שקל עם 6 מגרשים מקצועיים ופודטראק. המתחם ייפתח באוקטובר 2025 עם תעריפים מוזלים לתושבים. במקביל מוקמים שני מתחמים נוספים בעיר

משה כהן צילום: מעריב אונליין
מתחם פאדל חדש בפארק הלאומי
מתחם פאדל חדש בפארק הלאומי | צילום: הדמיה: נדל רוזיל אדריכלים, זיתוני הדמיות אדריכליות
2
גלריה

הספורט היוקרתי מגיע לרמת גן: מתחם מגרשי פאדל גדול וחדשני יוקם בין הספארי לפארק הלאומי, בהשקעה של חמישה מיליון שקלים. המתחם, שיוקם על שטח ששימש בעבר כחניון, מועבר כעת לשימוש ציבורי לטובת ספורט ופנאי.

המתחם החדש יכלול מרחב פתוח וירוק עם שישה מגרשי פאדל מקצועיים, פינות ישיבה נעימות, פודטראק לתזונת ספורט ובריאות, מבנה שירותים ומלתחות. העבודות בשטח כבר החלו, והמתחם צפוי להיפתח באוקטובר 2025.

תעריפים מוזלים לתושבים

השכרת מגרשים במתחם תהיה פתוחה לציבור הרחב, אך עם תעריפים מוזלים לתושבי רמת גן. המהלך נועד להנגיש את הספורט הפופולרי לכלל התושבים ולא רק לקהלי היעד המסורתיים.

במקביל להקמת המתחם בפארק הלאומי, עיריית רמת גן מקדמת הקמה של שני מתחמי פאדל נוספים: אחד בצפון העיר בסמוך לפארק הירקון, והשני בשכונה חדשה במזרח העיר. שני המתחמים הנוספים נמצאים בשלבי תכנון מתקדמים.

הקמת המתחם מצטרפת לשורת פרויקטים שנעשו בשנים האחרונות במסגרת ההתחדשות של הפארק הלאומי, ובהם מגרש הכושר זוזו, הסקייטפארק, מזרקת המאה והחוף המלאכותי.

מתחם פאדל חדש בפארק הלאומי
מתחם פאדל חדש בפארק הלאומי | צילום: הדמיה: נדל רוזיל אדריכלים, זיתוני הדמיות אדריכליות

השקעה רחבה בתשתיות ספורט

ההשקעה של 5 מיליון שקל במתחם פאדל אחד מעידה על המחויבות של העירייה להביא לתושביה את הספורט החדיש והפופולרי. פאדל, שהפך בשנים האחרונות לאחד הספורטים הפופולריים בישראל, זוכה לביקוש גדול ומתחמים איכותיים עדיין מעטים יחסית.

תגיות:
רמת גן
/
ספורט
/
פודקאסט
/
פארק לאומי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף