שוטרי תחנת רמת גן-בני ברק פשטו אתמול (שבת) על מתחם הימורים בלתי חוקי ברחוב הרצל ברמת גן. במקום נתפסו 31 עמדות מחשב ששימשו להימורים בלתי חוקיים וכסף מזומן בסך של כ-6,500 שקלים.
הפעילות בוצעה על פי צו בית משפט, בהובלת שוטרי התחנה ובשיתוף חוקרים ובלשים, שוטרי הרישוי, שוטרי ופקחי יחידת השיטור העירוני רמת גן, ובסיוע יחידת סע"ר של עיריית רמת גן.
הבלשים עצרו לחקירה שני חשודים, מחזיקי המקום, בני 51, תושבי רמת גן וראשון לציון, אשר על פי החשד הפעילו את המקום בניגוד לחוק. בתום חקירתם שוחררו החשודים בתנאים מגבילים, לרבות מעצר בית. בנוסף, נגבו עדויות מ-9 שחקנים שנכחו במקום.
כל המוצגים שנתפסו הועברו להמשך טיפול וחקירה. משטרת ישראל מציינת שתמשיך לפעול בנחישות נגד מתחמי הימורים בלתי חוקיים, כחלק מהמאבק בפשיעה הכלכלית ובגורמים עברייניים, למען שמירה על ביטחון הציבור ואכיפת שלטון החוק.
הפשיטה היא חלק מהמאבק הנחוש של משטרת ישראל בפשיעה ובהפעלת מתחמי הימורים בלתי חוקיים, המשמשים מקור הכנסה לגורמים עברייניים.