פסטיבל הבירה חוזר לגבעתיים

אחרי הפסקה של שלוש שנים, בשל משבר הקורונה, חוזר הפסטיבל המסורתי לעיר, עם הופעות של איפה הילד, דנה ברגר וכנסיית השכל

משה כהן צילום: מעריב אונליין
פסטיבל הבירה. ינעל את אירועי הקיץ בעיר
פסטיבל הבירה. ינעל את אירועי הקיץ בעיר | צילום: דוברות עיריית גבעתיים

פסטיבל הבירה חוזר לגבעתיים, לאחר הפסקה של שלוש שנים, בשל משבר הקורונה. הפסטיבל ינעל את אירועי הקיץ בעיר.

פסטיבל הבירה המסורתי יתקיים בפארק גבעתיים בימים רביעי וחמישי (25-24 בחודש), החל מהשעה 18:00 עד 23:00, ויכלול מותגי בירה מהארץ ומהעולם, דוכני אוכל, פוד טראקס, פינות ישיבה, מוזיקה והופעות של להקות ודי.ג'יי. דוכני המזון באירוע יכללו גם מנות טבעוניות וצמחוניות, ותוצע גם בירה ללא גלוטן.

על פי התוכנית, הפסטיבל ייפתח עם הופעה של להקת איפה הילד, שתארח את הזמרת דנה ברגר. DJ עמיר כהן ינגן מוזיקה לאורך הערב. ביום השני (חמישי) תתקיים הופעה של להקת כנסיית השכל, עם מיטב הלהיטים של הלהקה. להשלמת האווירה. במשך הערב תנגן DJ עפרה ברעם.

בעירייה הבהירו, כי האירוע מונגש וכי תהיה חניית נכים בחניון הקניון וברחוב בן צבי, סמוך לגינת קושניר, על בסיס מקום פנוי.  בנוסף, יוצבו במה מונגשת וקופה נגישה באירוע.

תגיות:
רמת גן
/
אירועים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף