חגיגה קולינרית של הצלת מזון בתל אביב

במהלך שבוע צמצום בזבוז מזון יתקיימו שלל אירועים ברחבי העיר, ביניהן סדנאות חווייתיות לגידול ירקות משאריות, התססה ושימור מזון, סיורי הצלת מזון בשוק, סדנאות בישול בסגנון מאסטר שף ויריד קולינרי בנמל ת"א

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ירקות ופירות, אוכל בריא
ירקות ופירות, אוכל בריא | צילום: אינג אימג'
3
גלריה

לרגל שבוע המודעות הבינלאומי לצמצום בזבוז המזון, מרחיבה הרשות לאיכות סביבה וקיימות בעיריית תל אביב-יפו את הפעילויות לתושבים תוך הענקת כלים להתנהלות באמצעות תכנון, קנייה, אחסון ובישול מזון. במהלך השבוע ייערכו מגוון אירועים ופעילויות להיכרות עם הסוגית בזבוז המזון ומתן רעיונות לפתרונות פשוטים שניתן ליישם בכל משק בית תל-אביבי.

דיסקו פוד אירוע קולינרי ייחודי במתחם שוק הנמל בנמל תל אביב
דיסקו פוד אירוע קולינרי ייחודי במתחם שוק הנמל בנמל תל אביב | צילום: נדב גולדשטיין
שבוע צמצום בזבוז המזון בתל אביב-יפו
שבוע צמצום בזבוז המזון בתל אביב-יפו | צילום: באדיבות עיריית תל אביב-יפו
תגיות:
אוכל
/
תל אביב יפו
/
מזון
/
נמל
/
קיימות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף