אהלן וסהלן: האסלאם כובש בשקט את ארצות המערב - ויש לו תוכנית אחת | ממי פאר

מנהיגי המערב חייבים להבין: ישראל היא מוצב קדמי במלחמת דת שנעה לכיוונם. אם אנחנו ניפול – הם יהיו הבאים בתור

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הפגנות פרו פלסטיניות בבריסל, בלגיה
הפגנות פרו פלסטיניות בבריסל, בלגיה | צילום: REUTERS/Johanna Geron
2
גלריה

ממשלת אוסטריה החליטה לא להמתין לשאר אירופה - וקבעה תיקון לחוק, שלפיו פרסום תוכני חמאס כמוהו כפרסום תכנים נאציים, וזאת כדי להתמודד עם האנטישמיות שהחלה להרים ראש במדינה. המשמעות – המפרסם תוכני חמאס או סמלי חמאס באוסטריה עובר עבירה פלילית, שגוררת עונשים חמורים - בין השאר, אובדן מקום עבודתו, אם הוא עובד במקום ציבורי, קנס בסך 20 אלף יורו ועוד.

האסלאם כובש בשקט את ארצות המערב. במרכז לונדון או בכיכר דאם באמסטרדם אפשר לראות בעיקר בד בצבע שחור ונשים שרק עיניהן מציצות מחרך בגדן. לפניהן הולך הגבר שלהן בפנים גלויות. גבר־גבר. כך גם בפריז, בבריסל, באוסלו, בשטוקהולם, וכך גם בערים רבות בארה"ב ובאוניברסיטאות האמריקאיות.

הדוגמה הבולטת ביותר לכך התרחשה ביולי האחרון בבחירות בבריטניה, כאשר ראש מפלגת הלייבור קיר סטארמר נבחר כראש הממשלה. אצלנו תלו בו תקוות, מפני שהוא נשוי לאישה יהודייה ונחשב כציוני ואוהד ישראל. מהר מאוד החלו אמירות בעייתיות שלו בהקשר של אמברגו נשק, ופתאום צצה מגבלה על כניסת ישראלים לבריטניה, יש להניח שמשיקולים אלקטורליים ובשל מסת המצביעים המוסלמים. כמותו גם נשיא צרפת עמנואל מקרון, שדורש להטיל אמברגו נשק על ישראל.

עמנואל מקרון, קיר סטרמר
עמנואל מקרון, קיר סטרמר | צילום: רויטרס

אפסות ההסברה הישראלית

האם הם היו דורשים מממשלתם – זו שיצאה למלחמה על איי פוקלנד הנמצאים בקצה האוקיינוס האטלנטי – להבליג? ואיך היו מרגישים אם חלק מהעולם היה טוען שהם הרעים, ואילו הטרוריסטים־הרוצחים והאנסים הם הטובים והאומללים?

לצד אלו, כדי לנצח חייבים גם הסברה חכמה ואגרסיבית בכל רחבי תבל, ובעיקר אצל ידידותינו במערב ובשאר העולם, וכזו - אין. בגלל תקשורת מוטה, מעבר לגבולות ישראל נחשפים האזרחים התמימים של המערב בעיקר לנשים ולילדים פלסטינים הרוגים, ולכך יש להוסיף מערכת הסברה משומנת ושקרית של אויבינו, שמלבה את רוחות השנאה כלפי מדינת היהודים.

זו לא מלחמה טריטוריאלית. זו מלחמת דת, שמתודלקת על ידי אסלאם קיצוני־טרוריסטי־איראני, ששואף כאמור להשמיד את מדינת ישראל – "מהנהר עד הים" – ולהרוג את כל היהודים והנוצרים. את זרע הפורענות הזה חייבים לחסל. היום אנחנו נפגעים מהבלבלת של אזרחי מדינות המערב, בעיקר באירופה ובחלקים מארה"ב, שמושפעים מפעילותם המסיבית והאגרסיבית של המהגרים המוסלמים, ומחר היא תתהפך כנגדם אם לא יתעוררו.

שלא יבקשו מאיתנו איפוק ולא פרופורציות. אנחנו נלחמים על חיינו, ולעולם לא נוותר. למדינת ישראל אין ברירה. עם ישראל חי ויחיה לנצח.

תגיות:
צרפת
/
הולנד
/
אירופה
/
מעריב סופהשבוע
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף