גם השבוע, הוכיחה הכנסת שהבדיחה על חשבוננו | דעה 

נראה שהממשלה מקפידה להריץ חוק אחרי חוק שגם במדינה ללא מלחמה היה נשמע כמו החלטה תמוהה, כשמולה אופוזיציה שלא עושה דבר כדי למנוע זאת. זה ממש לא מגיע לחטופים ולבני משפחותיהם, וזה גם לא מגיע לנו

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
חברי כנסת מגוש נתניהו
חברי כנסת מגוש נתניהו | צילום: יונתן זינדל פלאש 90
2
גלריה
הפגנה בתל אביב, 06.11
הפגנה בתל אביב, 06.11 | צילום: אבשלום ששוני

על סדר היום של מושב החורף יש עוד פנינים בארסנל: ועדת חקירה פוליטית לאירועי ה־7 באוקטובר, כולל איסור להקים ועדת חקירה ממלכתית, הרחבת חסינות חברי הכנסת, הקמת מחלקת מודיעין חלופית לאמ"ן תחת משרד רה"מ, סגירת גלי צה"ל, שליטה בשיטת מדידת הרייטינג, הרחבת סמכויות השר לביטחון לאומי לקביעת שכר השוטרים.

א', זה לא יקרה. ב', שימו לרגע את הפוליטיקה בצד, ואת העובדה שלחטופים לא מגיע שבזה יתעסקו נבחרי הציבור שלהם עכשיו – אין אף אחד שרוצה בשום דבר ממה שכתבתי כאן, אולי חוץ מחברי הכנסת בחסינות. כל ההצבעות בעד, הצעות החוק, הרעיונות התמוהים הללו, הם תוצאה של משמעת קואליציונית שלא נתקלת בחומה הבצורה של האופוזיציה.

אנחנו, אזרחי המדינה, מחכים למנהיגות אמיתית שתבלום את כל זאת ועוד. שתזכיר למי שיושב בראש שיש אנשים שלא ראו את המשפחות שלהם יותר משנה. שתגרום להפסקת הניצול הציני של ההלם שלנו מכל מה שקורה. הבעיה היא שהבדיחה על חשבוננו. והיא ממש לא מצחיקה, גם אם מנסים להסביר אותה.

תגיות:
בנימין נתניהו
/
אופוזיציה
/
קואליציה
/
אלי פלדשטיין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף