היא ציינה: "העניין הוא, שמחקרים אלו בוצעו לתקופות קצרות של כמה שבועות או כמה חודשים. במחקר שפורסם החודש בירחון המדעי לתזונה קלינית החליטו להאריך קצת ולבדוק את זה במשך שלוש שנים, בקרב אנשים בגיל ממוצע 50".
המומחית חשפה: "התוצאות הראו שבקרב אנשים שצרכו בתפריט יותר חלבון ושומן צמחי איכותי, היה שיפור משמעותי ברמות הכולסטרול בדם (גם הכולסטרול הרע ירד, גם הכולסטרול הכללי ירד, גם הטריגליצרידים), גם היה שיפור ברגישות הגוף לאינסולין (היתה ירידה במה שנקרא 'עמידות לאינסולין'), וגם – הם ירדו יותר במשקל".
"המסקנה היא שתפריטים דלי פחמימות ועתירי חלבון ושומן צמחי הם העדיפים והיעילים יותר לירידה במשקל", סיכמה.