המאזינה סיפרה כי מאדה ירקות בתוך סיר, וכי המים למטה נשארים עם צבע אחרי האידוי והיא מקפיאה אותם לשימוש עתידי. התזונאית המליצה לא להגזים. "זה הרבה יותר מרוכז", אמרה על התוצאה". "לא צריך להגזים, עכשיו תיתקעי עם מים? אם את עושה שימוש עתידי תשאירי. בבישול עוברים הרבה מאוד למינרלים במים מסביב בגלל עניינים של השוואת ריכוזים. באידוי הרבה פחות, אבל מה שכן עובר יותר מרוכז, זה רק באדים שעוברים החוצה ומטפטפים ולכן ממליצים על אידוי בתוך המניפה הזו בהשוואה לבישול".
לאחר מכן שאלה המאזינה את רוזמן על ופלים ללא תוספת סוכר, איזומלט, סוכרלוז וסורביטול. התזונאית הסתייגה: "כותבים אפס סוכר ואז זה עם קמח לבן ושומן טרנס".