מאזינה שעלתה לשידור בתוכניתה של ד"ר מאיה רוזמן ב-103FM ביקשה לשוחח עם רוזמן לגבי הצריכה המומלצת של גבינה צהובה. "כמה פרוסות אפשר לאכול בכל יום, וכמה אחוזי שומן?" שאלה. המומחית השיבה: "היית צריכה לגור בהולנד, אין ספק שזה טעים".

חלמתם שאתם נופלים מגובה והתעוררתם פתאום בבהלה? זו הסיבה לכך
חזה את אסון התאומים: תחזיתו המצמררת של האסטרולוג לשנת 2023 מתגשמת כעת

רוזמן הסבירה כי "אם צריך לבחור בין גבינה צהובה לשוקולד, אז גבינה צהובה. העניין הוא שזה לא משנה באיזה סוג או תבלינים את בוחרת, כל הגבינות הקשות הן בערך 340 קלוריות ל-100 גרם, זה לא משנה אם זה 22 או 28 אחוזי שומן".

יש לך זמן פנוי? למה שלא תלמדי/י אנגלית? לחצו כאן לשיעור ניסיון מתנה וללא התחייבות>>

עוד סיפרה על הערכים התזונתיים החיוביים של הגבינה הצהובה, ואמרה כי הגבינה עתירה בסידן יותר מכל הגבינות, דלה בלקטוז (סוכר חלב) ואין בה כמות משמעותית של כולסטרול.

גבינה צהובה (צילום: ingimage ASAP)
גבינה צהובה (צילום: ingimage ASAP)

האמור בכתבה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד