"עובר תהליך כימי": כל האמת על קפה נמס | מאיה רוזמן

מאזין שעלה לשידור בתוכניתה של ד"ר מאיה רוזמן תהה באשר לייצור הקפה הנמס שקונים בחנויות. המומחית הסבירה כי היום כל מזון עובר תהליך כימי מסוים

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
קפה
קפה | צילום: אינגאימג'

בנוסף חשפה את הפרטים שקראה באשר לייצור הקפה: "משרים את פולי הקפה בתוך תמיסה עם חומר שהוא סופח את הקפאין, אממה, הוא גם קצת נספג בתוך פולי הקפה. ואז משרים אותם בחומר אחר כדי שיספח את החומר הזה, זה לא נספח לגמרי. החומר הזה משתמשים בו בתעשייה לקצף ולספריי ג'וקים, זה נשמע גרוע מאוד ואנחנו צריכים לסמוך עליהם שהם שוטפים את פולי הקפה מהכל. העניין הוא שאין לנו היום משהו שהוא חד משמעית בריא לגמרי".

תגיות:
קפה
/
בריאות
/
קפאין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף