היא סיפרה: "כשהייתי בצבא היו מכנים שימורי בשר גם לוף. בדקתי מאיפה נובע השם הזה, ואין שום קשר לירק לוף/פראסה/כרישה, אלא למשהו שהשתרש עוד מימי הכיבוש הבריטי פה בארץ שאכלו שימורי MEAT LOAF, כלומר, קציצות בשר. היא שייכת בעצם למשפחת הנרקיסים".
עוד ציינה, כי "יש לה טעם שמאוד מזכיר את הבצל, היא מתוקה וחריפה. יש בה 61 קלוריות במאה גרם, ואחוז סוכר ממש כמו בפירות – 14 אחוזים. לא מרגישים את המתיקות עקב החומרים החריפים שיש בה שקצת מתפרקים בחימום, טיגון או אפיה, ואז מרגישים יותר את המתיקות הזו, שמשדרגת כל פשטידה או קציצות".