בהמשך ציינה כי "עודף בטא קרוטן נאגר בגוף בכבד ובתאי השומן בעור שלנו, וגורם לצבע צהבהב קודם בכפות הידיים, ובהמשך בפנים ובשאר הגוף. ויטמין A הצמחי בטא קרוטן נספג לגוף בנוכחות שומן - אם אוכלים גזר על קיבה ריקה, נספג הרבה פחות ויטמין A מאשר אם אוכלים אותו יחד עם טחינה או שמן בסלט או מזון שומני אחר".
"אפשר לנשנש גזר חופשי במשך היום, באופן כללי וכמובן בזמן דיאטה, אבל אם משלבים כמות ענקית שלו עם שומן צריך לקחת בחשבון שהעודפים יהפכו אותנו לכתומים. סכנות אחרות כנראה פחות רלוונטיות לרובנו. קרה לי בעבר שאכלתי כל כך הרבה כתומים - גזר, דלעת, דלורית - שהידיים והפנים שלי הפכו לכתומות צהובות, בצורה מאוד בולטת. מה הפתרון? מפסיקים לאכול כתומים לכמה שבועות, עד שהגוף משתמש בוויטמין זה", אמרה לסיום.