המומחית התייחסה למדדיה והסבירה: "עם כמות הספורט המינימלית שאת עושה, ואם נתחשב בגובה ובמשקל שלך, את צריכה בערך לאכול בין 48 ל-50 גרם חלבון ביום. 30 גרם חלבון נמצאים בחזה עוף, בביצה יש עוד 10 גרם".
עוד אמרה רוזמן, כי "אם אוכלים מעט מדי הגוף מפעיל מנגנוני התייעלות נגד הרעב ואז הוא יותר חסכן, יותר קמצן, לא שורף הרבה ולומד לנצל אנרגיה בצורה יותר טובה. זה תהליך בלתי הפיך. עדיף לרדת לאט, נגיד 200 עד 300 גרם בשבוע, ולא להגיע לתפריט של חוסר קלוריות כי אז הגוף מצמצם את המטבוליזם באופן בלתי הפיך. אני בעד 1,000 קלוריות ביום ולא פחות, אפילו אם תרדי לאט".