קונים לחם "ללא סוכר"? אתם עושים טעות חמורה | ד"ר מאיה רוזמן

אז מסתבר שמזונות מסוימים "ללא סוכר" הם לא בהכרח בריאים יותר עבורנו מאלה שמכילים סוכר. ד"ר מאיה רוזמן הסבירה בתוכנית הרדיו שלה על היתרונות והחסרונות שיש בלחם עליו מצוין שהוא "ללא סוכר"

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
לחם ללא סוכר יותר בריא מלחם רגיל?
לחם ללא סוכר יותר בריא מלחם רגיל? | צילום: אינג'אימג'
2
גלריה
לחם לבן
לחם לבן | צילום: אינגאימג'

"למה? כי כמות הסוכר שצריך לשים בכיכר לחם שלמה היא כפית או שתיים?". בהמשך הוסיפה ד"ר רוזמן: "כפית או שתיים של סוכר, שמתחלקות ל־20 פרוסות לחם. זה מה שיהפוך את הלחם למתאים לסוכרת או יהפוך אותו ליותר בריא?".

"אם יש בו או אין בו כפית או שתיים של סוכר בכיכר הלחם השלמה? ממש לא. ארבעה גרגרי סוכר בפרוסת לחם אינם יכולים להגדיר את הלחם כפחות בריא".

תגיות:
לחם
/
בריאות
/
סוכר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף