מה עושים עם המים בגבינה הלבנה? | מאיה רוזמן מסבירה

המאזינה מרים תהתה מה יש במים שצפים מעל הגבינה הלבנה שהיא אוכלת. מאיה רוזמן הסבירה מדוע לא כדאי לשפוך אותם. וגם: האם כדאי לאכול ג'לטין מדגים

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
גבינה
גבינה | צילום: יוסי זמיר, פלאש 90

"מדברת מרים, רציתי לדבר על נושא החלבון. אני אוכלת המון גבינות רכות, 3%, 1% כי אני אוהבת, גם קוטג' גם גבינה לבנה 3% ויש מים כאלה שצפים כשפותחים את הקופסה".

תגיות:
מאיה רוזמן
/
חלבונים
/
גבינה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף