רוזמן אמרה תחילה: "גבינות צהובות הן מהמקורות החשובים והעשירים ביותר לסידן בתזונה שלנו, וכמעט שאין להן מזונות מתחרים בכמות סידן גבוהה". היא נתנה דוגמה: "בפרוסת גבינה צהובה אחת יש כ-250 מ"ג סידן, שזה כרבע מהדרישה היומית המומלצת למבוגרים".
למרבה ההפתעה, הדיאטנית הוסיפה כי "כמות הסידן בטוסט או בכריך או בפיצה נשארת דומה לחלוטין לפני ואחרי החימום". עד כדי כך? כן, רוזמן הדגישה: "הסידן לא נהרס בחום, אפשר לשרוף דברים עד אפר והסידן נשאר בכמות זהה".