הפרי הכי משמין הוא תמרים. לדברי רוזמן הסיבה לכך היא שיש בהם הכי פחות מים. "יש בהם כמעט 30% סוכר ופי 3 קלוריות מפירות אחרים. שני תמרים הם מנת פרי שמכילה 100 קלוריות, כמו כריך מלחם קל", סיפרה.
"אחרי זה, הכי משמינים הם ענבים, דובדבנים ומנגו", הוסיפה רוזמן. "הם מכילים כ־65 קלוריות ב־100 גרם, שזה יותר מתפוח או אפרסק, אבל מה משמין ומה לא? תלוי בכמות שאוכלים".
בהמשך הדגישה ד"ר רוזמן כי מידת המתיקות של הפרי, אינה מעידה על כמות הסוכר שבו. "המתיקות שאנחנו מרגישים תלויה יותר בכמות החומצה", הסבירה ד"ר רוזמן.