קמח לכל מטרה, אבל איזה הכי בריא? | ד"ר מאיה רוזמן עושה סדר

מדפי הסופרים מלאים בסוגי קמחים שונים, מדגנים שונים ולמאפים שונים. התזונאית נותנת בהם סימנים ומסבירה מה מהם הכי בריא ובאילו בכלל מיותר להשתמש

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
קמח
קמח | צילום: אינגאימג'

פינת טוב לדעת: לפני שנים לא רבות, המילה 'קמח' התייחסה למוצר אחד: קמח לבן. היום, מדפי הקמח ברשתות השיווק תופסים שטח נכבד משורת מוצרי האפייה - קמח לבן בהיר, קמח שמרים, קמח לעוגות, קמח לעוגיות, קמח ללחם, קמח לפיצות, קמח מלא, קמח שיפון, קמח ללא גלוטן ואפילו קמח ללחם קל. ד"ר מאיה רוזמן ביקשה לעשות קצת סדר עבור מאזיניה, לפחות מבחינה בריאותית.

תגיות:
מאיה רוזמן
/
קמח
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף