התזונאית המליצה לה להתחיל לעשות ספורט ולהוריד את כמות הפחמימות. היא הוסיפה כי קיימת אפשרות שמדובר בגנטיקה והמתליצהל הגביר את כמות הסיבים התזונתיים בתפריט היומי. דווקא את הביצים, שנודעו כמי שמעלותאת הכולסטרול, המליצה רוזמן להשאיר בתפריט.
"אפשר לאכול שן שום ליום", הסבירה רוזמן. "את יכולה לשלב אגוזי מלך שיש בהם אומגה 3, לשלב פסיליום, סיב תזונתי שעוזר לספוח בגוף חומצות מרה, ואת יכולה לשלב רימונים, פירות סגולים או יין אדום. חצי כוס ביום זו כמות מסוימת. אגוזים את יכולה שלושה חצאים. אבל פעילות גופנית הרבה יותר חשובה מכל מה שאמרתי".