אחרי טילים ומל"טים ישראלים, צבא הודו מצטייד גם ברכב שטח ישראלי: JSW ההודית חתמה עם תומקאר על הסכם לייצור דגם ה-TX שלה בפס ייצור חדש בצ'אנדיגאר, שיתחיל לפעול בתחילת 2026.
חברת JSW, שהוקמה ב-1982, היא אחת מחברות התעשייה הגדולות בהודו, ועוסקת בתחומי הפלדה והאנרגיה. לחברה גם חטיבה ביטחונית שמולה נחתמה העסקה, ועוסקת גם בייצור כלי רכב צבאיים.
הרכב מיועד לשימוש צבא הודו והכוחות החמושים של המשטרה, ולפני העסקה עבר מבחני שטח באזור ההימלאיה, בגובה 5,000 מטר, שם מתכוונים ההודים להפעילו, כחלק מהפעילות מול הכוחות הסיניים.
המפעל ייצר גרסה מעודכנת של רכב ה-TX של תומקאר, עם קבינה רחבה, וחזית מעודכנת בעקבות הזזת מיקום הרדיאטור של הרכב, כדי לשפר את כושר קירור מנוע הטורבו מתוצרת ג'נרל מוטורס שמותקן בו. הרכב ייוצר בגרסת סיור עם 5 מקומות ובגרסת טנדר להובלת מטענים.
כיום מייצרת החברה מאות רכבים בשנה בצפון אמריקה, ומעבר לשיטת הייצור הרובוטית למחצה שפותחה עבור ההודים, יאפשר לה להרחיב את היקף הייצור, בשתי הגרסאות, בנזין 165 כ"ס וחשמלית בהספק 120 כ"ס.