לצעירים או מנוסים: מדריך האפייה שישדרג כל מאכל שתכינו

אפייה הפכה בשנים האחרונות לתחביב נפוץ כמעט בכל בית בישראל, אך האם אתם עושים את זה נכון? לרגל יום האפייה הבינלאומי ריכזנו עבורכם את כל הטיפים והשיטות שישדרגו את המאפים שלכם ויוציאו מהתנור את המקסימום

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אפייה, אילוסטרציה
אפייה, אילוסטרציה | צילום: ingimage ASAP
2
גלריה

ישנם כמה כללים וטיפים בסיסיים שכל אופה, צעיר או מנוסה, צריכים לדעת כדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר במטבח הביתי. לכבוד יום האפיה החל היום, ה-17 במאי, המומחים של מותג מכשירי החשמל Beko , חשפו טכנולוגיות חדשות שישפרו את ביצועי התנור שלכם והכינו עבורכם את מדריך האפיה השלם.

אפייה בתנור, אילוסטרציה
אפייה בתנור, אילוסטרציה | צילום: יחצ Beko

המטבח הוא מרכז הבית, מארח ארוחות טעימות, חטיפים לשעת לילה, אפייה ניסיונית ועוד. חשוב לקחת בחשבון את מה שרוצים לעשות במטבח לפני שמתחילים לאבזר אותו במכשירים המתקדמים ביותר. בעוד שעיצוב מסוגנן הוא המפתח ליצירת אווירה, הבנת מה שקורה מתחת לפני השטח יכולה לעזור לכם לבחור את המכשירים המתאימים לסגנון החיים שלכם. אם אתם רוצים להפחית את טביעת הרגל שלכם על כדור הארץ, לדוגמה, צריכת אנרגיה יעילה אמורה להיות בראש רשימת הדברים שכדאי לשקול לפני שקונים מכשירים למטבח.

תגיות:
אפייה
/
תנורים
/
טיפים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף