אופנה

'זו אמנות': קניה ווסט מגיב לשערוריית העירום של אשתו בגראמי

אחרי שהוא ואשתו ביאנקה סנסורי הוצאו מהטקס בעקבות הופעה חושפנית על השטיח האדום, הראפר מגן על ההחלטה השערורייתית ומאבד עסקת ענק ביפן בשווי 20 מיליון דולר

שובל עזור צילום: פרטי
ביאנקה סנסורי וקניה וסט
ביאנקה סנסורי וקניה וסט | צילום: Frazer Harrison/Getty images
3
גלריה

אבל המחיר של הפרובוקציה מתחיל להתברר: על פי גורמים ביפן, ווסט איבד עסקה בשווי 20 מיליון דולר להופעות בטוקיו דום במאי. "קניה פשוט הורס כל הזדמנות שמגיעה אליו", מספר מקור יפני ל׳דיילי מייל׳. "המהלך היה מטריד במיוחד ונתקל בזעזוע ביפן, שעוברת כרגע התעוררות תרבותית בכל הנוגע לזכויות נשים."

קניה ווסט, ביאנקה סנסורי
קניה ווסט, ביאנקה סנסורי | צילום: ROBYN BECK Getty Images

הדיווחים מיפן מדגישים את חומרת המצב: "הוא שפט לחלוטין לא נכון את הסובלנות של העם היפני כלפי התנהגויות כאלה", מסביר המקור המקומי. "הוא כבר לא רצוי כאן. זו תהיה מכה קשה עבורו, במיוחד בהתחשב בעובדה שהוא חי ביפן כמעט במשרה מלאה בשנה האחרונה."

קניה ווסט, ביאנקה סנסורי
קניה ווסט, ביאנקה סנסורי | צילום: צילום מסך מתוך האינסטגרם

בזמן שהשערורייה ממשיכה להסעיר את הרשת, נראה שווסט עצמו נשאר אדיש לחלוטין לביקורת. "אף אחד לא אמר לו מה לעשות, ואפילו אם היו אומרים, הוא לא היה מקשיב", מסכם המקור. "הוא תמיד תכנן להגיע לשטיח האדום ולעזוב - הוא לעולם לא היה יושב דרך כל טקס הגראמי כי זה פשוט משעמם."

האם זו תהיה הפעם האחרונה שנראה את הזוג על שטיח אדום? ימים יגידו. בינתיים, נראה שהמחיר של הפרובוקציה הולך ומצטבר, ולא רק במונחים כספיים.

תגיות:
אופנה
/
קניה ווסט
/
השטיח האדום
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף