פוסט חדש עם המשפחה שלי, מפרסמת אלין את התמונות הסקסיות עם שיתוף ותיוג בסטורי של ויקטוריה סיקרט ישראל. בהמשך היא מעלה גם רצף סטוריז עם סטים וברלטים מהצילומים למותג.
לאירוע השקת הקולקציה החדשה בניס מוטסים נציגים ממדינות שונות ברחבי העולם, ביניהן ברזיל, איטליה, ארה"ב ועוד, כשכל אחת מהן תורמת את הנוכחות והאנרגיה הייחודית שלה לאירוע היוקרתי. "זה כבוד גדול להיות הישראלית היחידה שהוזמנה לאירוע," מדגישה כהן. "ויקטוריה'ס סיקרט היא מותג עולמי עם היסטוריה ארוכה של יצירת הלבשה תחתונה המעצימה נשים, וקולקציית 'Very Sexy' היא תמצית של כל מה שהמותג מייצג."
התגובות ברשת לא איחרו להגיע: "מהממת", "גאווה ישראלית", "וואו, פשוט מושלמת" - אלו רק חלק קטן מהתגובות הנלהבות שקיבלה כהן תוך שעות ספורות מפרסום התמונות. רבים ציינו את הבחירה המוצלחת של המותג הבינלאומי בנציגה הישראלית, והביעו גאווה על הייצוג המקומי בזירה העולמית.
מעבר לצילומים המרהיבים, כהן תטוס בימים הקרובים לניס שבריביירה הצרפתית להשתתף באירוע ההשקה של הקולקציה החדשה בסוף השבוע הקרוב. נראה שעם הפרויקט הבינלאומי הזה, כהן לא רק עולה מדרגה בקריירה האישית שלה, אלא גם מציבה את ישראל על מפת האופנה והיופי העולמית.