ויקטוריה בקהאם ממשיכה להדגים מדוע היא אחת מהנשים האופנתיות ביותר בבריטניה, כשהיא הפגינה מראה מרהיב ביום חמישי האחרון בעת שהתכוננה לאירוע ערב חגיגי. המעצבת בת ה-51 שיתפה בסרטון תהליך ההכנה שלה, תוך שהיא מציגה שמלה שחורה מרשימה מקולקציית הסתיו-חורף שלה עצמה.
בסרטון נראית ויקטוריה כשהשיער שלה מעוצב על ידי חברה הספר קן פייבס, שסידר אותו בקוקו אלגנטי. איפור קל הדגיש את יופייה הטבעי, והיא השלימה את המראה בעזרת ליינר שפתיים בגוון ניוד 1.5 מקו מוצרי האיפור שלה. "אנחנו כאן מתכוננים לארוחת הערב הלילה. קן משלים את הקוקו המושלם. הרגע סיימתי את האיפור שלי," סיפרה לעוקביה.
מאחורי הקלעים: מריבה משפחתית מתלהטת
בזמן שויקטוריה נהנית מרגע של שלווה והתכוננות, מאחורי הקלעים המתח במשפחת בקהאם מגיע לשיאים חדשים. בנם הבכור, ברוקלין בקהאם (26), ואשתו ניקולה פלץ (30), נעדרו מכל אירועי יום ההולדת ה-50 של דיוויד בקהאם בשבוע שעבר, מה שהגביר את השמועות על הסכסוך המשפחתי המתמשך.
לפי דיווחים בתקשורת הבריטית, הסכסוך הציב את ברוקלין וניקולה בצד אחד, ואת שאר המשפחה בצד השני. מקורבים למשפחה טוענים שדיוויד וויקטוריה "עצובים עמוקות" בשל המריבה, תוך שהם דוחים טענות שהזוג לא קיבל את ניקולה בחום.
"הם עשו מעל ומעבר כדי לעזור לניקולה במאמציה," אמר מקור קרוב למשפחה ל-Mirror. "הם אפילו הגיעו לבכורה של הסרט שלה, 'לולה', בלוס אנג'לס בשנה שעברה. ויקטוריה הייתה אפילו על קביים אחרי שנפצעה ברגלה, אבל לא הייתה מחמיצה את זה בעד שום דבר בעולם כי היא ידעה כמה זה חשוב לניקולה ולבן שלה."
הסיבה האמיתית למתח המשפחתי?
השמועות על המתח המשפחתי התגברו סביב יום ההולדת ה-50 של דיוויד, שהגיע לשיאו במסיבה גדולה שנערכה במסעדת הכוכבים מישלן "Core" בלונדון בשבת האחרונה. באירוע השתתפו כוכבים כמו טום קרוז, וילדיהם של דיוויד וויקטוריה - רומיאו (22), קרוז (20) והארפר (13) - כולם נכחו, אך ברוקלין בלט בהיעדרותו.
לאחרונה נחשף כי ברוקלין גם דחה הזמנה מאביו להצטרף אליו ולאחיו לטיול דיג "לבנים בלבד" לחגיגת יום הולדתו ה-50, למרות שהגיע לבריטניה ביום שבו יצאו רומיאו וקרוז עם אביהם. מקורות מציעים שהחלטתו של ברוקלין הושפעה על ידי אשתו, השחקנית האמריקאית ניקולה.
"ברוקלין התבקש להצטרף אליהם לפני הרבה זמן," טען אחד המקורות. "אז הוא הגיע ללונדון בזמן אבל הוא לא הלך. פעם נוספת דיוויד עשה את המיטב מהמצב ובילה זמן נהדר עם קרוז ורומיאו."
עם זאת, דיוויד עדיין הושיט זרוע לבנו כשפרסם תמונות מהטיול, וכתב באחד הפוסטים שלו: "התגעגענו אליך @brooklynbeckham."
הקורבן התמים במאבק
The Mail חשף שחברתו של רומיאו, קים טרנבול, הפכה ל"שעיר לעזאזל" בסכסוך בין ברוקלין לדיוויד. לפי דיווחים, חברים של ניקולה היו מאחורי התדרוכים לגבי קים כסיבה לחיכוך של ברוקלין עם משפחתו, חלקם הרחיקו לכת וטענו שהוא אמר להם שהוא מסרב להגיע לכל אירוע שבו קים נוכחת.
אולם מקורבים למשפחה מכחישים זאת בתוקף: "ברוקלין היה קרוב לקים כי היא יצאה עם רוקו והם כולם בילו יחד בקבוצת חברים קטנה. אבל זה היה לפני שנים. ברוקלין וקים היו קרובים, אבל מעולם לא היה שום רומן."
"נראה שניקולה לא אוהבת שברוקלין מבלה זמן עם משפחת בקהאם בכלל, והיא משתמשת בקרבה הקודמת שלו לקים וכניסתה למשפחה כסיבה לא להיות סביבם," המשיך המקור. "זו הנרטיבה שהופצה, שרומיאו יוצא עם החברה לשעבר של אחיו - וזה ממש מוזר, ולכן הם לא ירצו להיות סביב המשפחה כשהיא שם. אבל אף אחד מזה לא נכון."
"כל מה שדיוויד וויקטוריה רוצים הוא את הבן שלהם בחזרה"
חברים של המשפחה טוענים שלאשתו של ברוקלין יש דפוס של "התחלת ריב" לפני אירועים משפחתיים ואז מניעת בעלה מלהגיע. "זה לא קשור לקים וזה הכל קשור לניקולה," אמר חבר ל-Mail. "כל מה שדיוויד וויקטוריה רוצים הוא את הבן שלהם בחזרה - והם יהיו שם כדי לקבל אותו בכל עת."
בינתיים, ויקטוריה ממשיכה להתמקד בקריירה שלה ולשמור על חזות מושלמת, גם כשמאחורי הקלעים, המתח המשפחתי ממשיך להתעצם.