אופנה

חצאית הבלון חזרה: עינב שרי וספיר אלחמיסטר כיכבו באירוע ההשקה השבוע

עינב שרי החזירה את חצאית הבלון, ספיר אלחמיסטר הפכה בגד ים לטופ, ויולי וייצמן הדגימה אלגנטיות מושלמת באירוע ההשקה של קרם ההגנה החדש מבית SO.KO. מי הרשימה ומי החמיצה את המטרה?

שובל עזור צילום: פרטי
מימין לשמאל: יובל כספית, יולי וייצמן, עינב שרי
מימין לשמאל: יובל כספית, יולי וייצמן, עינב שרי | צילום: שוקה כהן

טרנדים מתעוררים לחיים והקיץ כבר מורגש באוויר - זו הייתה התחושה באירוע ההשקה המדובר של השבוע בתל אביב, כאשר שורה של משפיעניות ויוצרות תוכן מובילות התאספו והציגו את הטרנדים שצפויים לכבוש את עונת הקיץ הקרובה. מחצאיות בלון שחוזרות לאופנה ועד שימוש יצירתי בבגדי ים כחולצות, האירוע הפך במהרה לתצוגת אופנה מאולתרת שסיפקה השראה לעונה החמה. הנה מצעד הלוקים שראינו באירוע ההשקה של קרם ההגנה החדש מבית SO.KO.

מצעד הלוקים:

האירוע נערך לכבוד השקת קרם ההגנה החדש מבית SO.KO המציע SPF 50 במחיר של 50 שקלים ל-50 מ"ל. הקרם מיוצר בקוריאה ומועשר בשמן עץ התה, שמן קוקוס ותה ירוק, ומציע מרקם קליל וגימור מבריק שמתאים גם כבסיס לאיפור - מה שהופך אותו לאידיאלי לשימוש יומיומי בקיץ הישראלי.

קרם ההגנה החדש של SO.KO - SPF 50 במחיר של 50 ש"ח (50 מ"ל) ניתן להשיג בכל סניפי סופר-פארם ובאתר האונליין.

תגיות:
אופנה
/
ספיר אלחמיסטר
/
עינב שרי
/
יולי ויצמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף