בין שלל התכנים שיחכו למבקרים: קולקציית טי שירטס חדשה שנוצרה במיוחד לרגל האירוע בשיתוף אמנים ישראלים, חנות מרצ'נדייז רשמית של טי מרקט, השתתפות של כ-80 מעצבים ותיקים לצד שמות חדשים ומבטיחים, מסיבה מתגלגלת עם דיג'ייז, ברים והפתעות יום הולדת, והנחות מיוחדות כולל למשרתי מילואים וחיילים.
"יש הרבה תערוכות אופנה בארץ, אבל טי מרקט תמיד ניסה להיות משהו אחר. מקום שפועל מתוך תרבות ולא מתוך שיווק," אומר דנוך. "גם היום, אחרי 20 שנה, כל מעצב שנכנס ליריד עובר סינון. אנחנו בוחרים את מי שמביא קול ייחודי, שמבין את הרחוב ולא רק את הטרנד."
"המשימה שלנו תמיד הייתה כפולה. מצד אחד להעניק במה אמיתית ליוצרים עצמאיים, ומצד שני לתת לקהל חוויה תרבותית כזו שלא תמצא בקניון," אומר דנוך. "אנחנו לא מפחדים להיות חדים, מחוספסים. דווקא זה מה שמייצר נאמנות אמיתית."
פרטי האירוע
היריד יתקיים בגלריה דובנוב, דובנוב 8 בתל אביב, בין ה-9 ל-11 באוקטובר 2025. שעות הפתיחה: חמישי 12:00-20:00, שישי 11:00-18:00, שבת 11:00-20:00. מחיר כניסה: 10 שקלים.
"לחגוג לטי מרקט 40 יהיה הישג אדיר," אומר דנוך ומסיים עם חיוך את השיחה על עתיד היריד.