אופנה

הרופטופ שהסלבס אהבו חוזר: DININGS על גג הנורמן שוב פתוח

DININGS, מסעדת היוקרה היפנית שסגרה בקורונה, חוזרת לגג הנורמן עם שם חדש, תפריט מעודכן ומחירים נגישים יותר. השף הבינלאומי מסאקי סוגיאקי הגיע במיוחד מלונדון לפתיחה החגיגית

שובל עזור צילום: פרטי
דיינינגס בנורמן
דיינינגס בנורמן | צילום: נועם פריסמן
4
גלריה
סשימי אומקסה
סשימי אומקסה | צילום: נועם פריסמן

הפתיחה המחודשת מסמנת פרק נוסף במורשת של דיינינגס - מקום אלגנטי ואינטימי, אך מזמין ופתוח יותר, השומר על אותנטיות יפנית והקפדה קולינרית לצד רוח מקומית משוחררת. התפריט החדש נגיש יותר, עם מחירים ידידותיים המאפשרים ליהנות מהחוויה בכל שעה - מארוחה נינוחה ועד דרינק של ערב עם חברים. החלל המעודכן כולל אזור פנימי עם בר ישיבה ושולחנות, ומרפסת רחבה הצופה אל הנוף האורבני של העיר.

השף שמבשל מהלב

השף מסאקי סגיאסקי
השף מסאקי סגיאסקי | צילום: נועם פריסמן

מה בתפריט? (ולמה כדאי להתרגש)

התפריט החדש מתמקד במנות בהשראת סצנת האוכל של אוסקה - סושי וניגירי, שיפודים מטוגנים, רולים קריספיים, טאפסים יפניים ורטבים עשירים. בין מנות הדגל: קריספי רייס, טרטר סלמון עם ויניגרט חלפיניו, סלט עוף ומלפפונים עם גומאדרה, קריספי ילוטייל רול וניגירי סושי רולז.

אבל אם יש משהו שחובה להזמין, זה הבאן המבורגר. לא מדובר בהמבורגר רגיל - זה באן יפני מיוחד, נימוח, שונה לחלוטין ממה שהכרתם. ביס אחד ואתם מבינים למה יש אנשים שחולמים על המנה הזו גם שנים אחרי. זה אחד מאותם דברים שפשוט חורטים לכם את הטעם בזיכרון.

בהמשך צפוי המקום לשלב בתפריט חומרי גלם עונתיים ותוצרת מקומית, כחלק מהשאיפה לחדש ולהישאר רלוונטיים. זה חלק מהגישה החדשה - לא רק מסעדת יוקרה שאפשר להגיע אליה רק לאירועים מיוחדים, אלא מקום שיכול להיות חלק מהשגרה התל אביבית.

"רצינו להחזיר את החוויה, אבל בצורה נגישה יותר"

סושי רול וניגירי
סושי רול וניגירי | צילום: נועם פריסמן

הפתיחה הרשמית נערכה ב-20 באוקטובר 2025, באירוע השקה חגיגי בהשתתפות השף מסאקי סוגיאקי, שהגיע במיוחד מלונדון. המסעדה פתוחה לקהל הרחב בימים רביעי-שבת, בין השעות 18:00-23:30.

מלון דה נורמן תל אביב, שנפתח בשנת 2014 לאחר שיפוץ קפדני של שני מבנים היסטוריים בלב "העיר הלבנה", הפך לשם נרדף לאירוח יוקרתי ברמת חמישה כוכבים. המלון, שזכה בתואר "מלון הבוטיק הטוב בישראל" מטעם World Travel Awards, משלב ארכיטקטורה היסטורית עם עיצוב פנים עכשווי, קולינריה מובחרת, אוסף אמנות ישראלית עכשווית ושירות אישי ומוקפד ברמה בינלאומית.

במלון 50 חדרים וסוויטות, מסעדת Alena, ה-DININGS - Japanese Rooftop Bar, ובר הקוקטיילים The Library Bar - כולם פתוחים גם לקהל הרחב.

תגיות:
תל אביב
/
מסעדות
/
קולינריה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף