אופנה

הסייל הגדול של אלו יוגה יוצא לדרך: פריטי הדגל בהנחות משמעותיות

היום זה מתחיל: מותג האקטיב-לייף סטייל האמריקאי משיק סייל נדיר לשמונה ימים בלבד, עם הנחות משמעותיות – ממעילים ועד טייצים. המותג, שכמעט ואינו יוצא במבצעים, צפוי למשוך קהל גדול לסניפים ברחבי הארץ

מיטל שרעבי צילום: פרטי
מעיל ALO YOGA, יעלה 805 שקל (במקום 1,150 שקל)
מעיל ALO YOGA, יעלה 805 שקל (במקום 1,150 שקל) | צילום: יח"צ
6
גלריה

מותג הלייף סטיילALO YOGA משיק את הסייל הגדול של השנה, שייערך בין התאריכים 24 בנובמבר עד 2 בדצמבר בכל חנויות הרשת בישראל. עבור המותג האמריקאי, שנחשב לאחד הפופולריים בקרב מובילות דעת קהל וחובבות כושר, מדובר במהלך נדיר יחסית, שכן הוא כמעט ואינו יוצא במבצעי הנחה רחבי היקף לאורך השנה.

הסייל יתקיים בסניפים: קניון עופר רמת אביב, קניון TLV תל אביב, קניון BIG גלילות וקניון עזריאלי מול הים אילת. במהלך ימי המבצע יוצעו כל פריטי החנות בהנחה של עד 30%, כולל פריטי אימון ולייף-סטייל שמאפיינים את ה-DNA המוגר של ALO.

בין הפריטים הבולטים שנכנסים לסייל ניתן למצוא את המעיל של ALO, שמחירו המקורי עומד על 1,150 שקלים וכעת נמכר ב-805 שקלים. חולצת הדגל של המותג, שמחירה לפני הנחה הוא 830 שקלים, מוצעת ב-581 שקלים בלבד. גם קטגוריית האקטיב מקבלת חיזוק: טופ אימון שמחירו המקורי 340 שקלים נמכר כעת ב-238 שקלים, וטייץ אהוב של המותג, שמחירו לפני הנחה 530 שקלים, ירד ל-371 שקלים. לצד אלה, ז׳קט במחיר 880 שקלים לפני הנחה מוצע ב-616 שקלים, ומכנסי טרנינג שעלותם המקורית 490 שקלים נמכרים ב-343 שקלים.

ALO YOGA - מעיל ב-581 שקל במקום 830 שקל
ALO YOGA - מעיל ב-581 שקל במקום 830 שקל | צילום: יח''צ
ALO yoga - ז'קט ב-616 שקל, במקום 880 שקל
ALO yoga - ז'קט ב-616 שקל, במקום 880 שקל | צילום: יח''צ
ALO YOGA - טופ ב-238 שקל, טייץ ב-371 שקל אחרי הנחות
ALO YOGA - טופ ב-238 שקל, טייץ ב-371 שקל אחרי הנחות | צילום: יח''צ
ALO YOGA מכנסי טרנינג, 343 שקל במקום 490 שקל
ALO YOGA מכנסי טרנינג, 343 שקל במקום 490 שקל | צילום: יח''צ
ALO YOGA - נעליים ב-581 שקל, במקום 830 שקל
ALO YOGA - נעליים ב-581 שקל, במקום 830 שקל | צילום: יח''צ

בשנים האחרונות הפך ALO YOGA לשחקן משמעותי בזירת אופנת הספורט, כשהוא מאמץ תפיסה המשלבת פונקציונליות של בגדי אימון עם מראה אורבני שמאפשר לעבור בצורה טבעית מהסטודיו להמשך היום. בהתאם, פעמים רבות בעת מבצעים גדולים המלאי נחטף במהירות, בעיקר בצבעים המובילים ובמידות הפופולריות.

הסייל הנוכחי צפוי למשוך קהל רחב של לקוחות ותיקים לצד מי שממתינים להזדמנות נדירה לרכוש את פריטי הדגל של המותג בהנחה משמעותית. הוא יימשך עד ה-2 בדצמבר, או עד גמר המלאי.

תגיות:
אופנה
/
בלאק פריידיי
/
סיילים
/
alo yoga
/
הנחות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף