אופנה

היידי קלום לא מוותרת: שוב נתפסה בטופלס על החוף - והפעם עם אקססורי מפתיע

הדוגמנית בת ה-52 ובעלה טום קאוליץ, 35, נהנים מחופשה רומנטית בסן בארת. היא הגיעה בביקיני בהדפס דובדבנים - אבל חלקו העליון לא החזיק מעמד

לוגו אופנה TMF צילום: ללא קרדיט
היידי קלום
היידי קלום | צילום: Francois Durand/Getty Images

הדוגמנית והמנחה שטיילה על החוף רק עם תחתית הביקיני, משקפי שמש לבנים ושרשרת פנינים ארוכה שהתנדנדה על החזה החשוף שלה. קאוליץ מצידו בחר בבגד ים בהדפס מנומר, והזוג נראו רעננים ומאוהבים כשיצאו מהמים עם שיער רטוב לגמרי.

קלום כבר הסבירה בעבר שהיא לא מתנצלת על האהבה שלה לשמש בטופלס. "אני מרגישה סופר בנוח עירומה", סיפרה בראיון ב-2023. "עד כדי כך שהילדים שלי אומרים לי 'אמא, יש חבר בדרך'. ברגע שמישהו מגיע אני שמה חולצה, אבל אם אין אף אחד - שמש בחוץ, ישבן בחוץ".

היא גם חשפה שיש סיבה אסטרטגית למנהג הזה: "אני פשוט לא אוהבת סימני שיזוף כי אני לובשת כל כך הרבה תלבושות שונות. אני לא רוצה רצועות משום מקום".

תגיות:
הוליווד
/
היידי קלום
/
ביקיני
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף