כשמזוודות עולות כמו רכב יוקרה
הברקין הראשון - כזה שלא רואים כל יום
הברקין השני - "קטן" אבל עדיין יקר בטירוף
קיילי ידועה באוסף התיקים המטורף שלה, והיא כבר הציגה בעבר את ארון התיקים שלה שכולל כל מיני סוגים של ברקין ושאנל בגדלים שונים. אז אפשר רק לדמיין מה מוסתר בתוך המזוודות האלה - כנראה עוד תיקים, נעליים, תכשיטים, ובגדים ששווים יותר מדירה קטנה בתל אביב.
המזוודה של שאנל - "הזולה" מבין השלוש
למה קיילי צריכה מזוודות כאלה?
שאלה טובה. התשובה הפשוטה היא: כי היא יכולה. קיילי ג'נר היא מיליארדרית שמרוויחה מאימפריית הקוסמטיקה שלה, מהשקעות, ומעוד עשרות מקורות הכנסה. בשבילה, מזוודות בשווי 136,000 דולר זה כמו שאנחנו קונים מזוודה ב-500 שקל בפוקס. זה יחסי.
אבל יש עוד משהו כאן - מדובר בהשקעה. ברקין של הרמס, במיוחד אלה העשויות מעור אקזוטי כמו תנין, רק עולות במחיר עם השנים. אנשים קונים אותן לא רק כדי להשתמש בהן, אלא גם כהשקעה פיננסית. זה כמו לקנות יהלומים או יצירת אמנות - המחיר רק עולה. אז בעצם, קיילי לא רק נוסעת בסטייל - היא גם משקיעה בחוכמה.
האם זה מוגזם?
יש שיגידו שכן, זה מוגזם. מזוודות ששוות חצי מיליון שקל? זה לא הגיוני. אבל קיילי ג'נר לא חיה בעולם של "הגיוני" - היא חיה בעולם של יוקרה, סטטוס, והשקעות. בשבילה, המזוודות האלה הן לא רק כלי לנשיאת בגדים - הן הצהרה. הצהרה על כוח כלכלי, על טעם, ועל היכולת לקנות את הדברים הכי יקרים והכי נדירים בעולם.
ובסוף, האם אנחנו ממש צריכים מזוודות כאלה? בטח שלא. האם אנחנו רוצים אותן? זה כבר סיפור אחר. כי בואו נודה - מי לא רוצה לנסוע בסטייל כזה, גם אם זה רק בפנטזיות שלנו?
קיילי ג'נר הוכיחה פעם נוספת שהיא לא סתם מיליארדרית - היא מיליארדרית עם טעם. המזוודות שלה שוות יותר מרוב הרכבים שתראו ברחוב, והן רק חלק קטן מהאוסף המטורף שלה. אז בפעם הבאה שתראו אותה במזוודה של זארה, תזכרו - קיילי ג'נר נוסעת עם הרמס ושאנל. ואנחנו? אנחנו נשארים עם החלומות.