הביקוש מהקיץ שעבר מחזיר את ספיר אביסרור לעמדת הפופ-אפ: מעצבת האופנה ואשת העסקים משיקה בקניון עופר רמת אביב חנות זמנית חדשה לקולקציית בגדי הים של המותג שלה SAPIR AVISROR’S TOUCH מבית Z-SPORT.
הפופ-אפ ייפתח ב-2 ביולי ויפעל למשך חודש, במסגרתו יוצעו לקהל הקיץ הישראלי דגמים חדשים של בגדי ים בעיצובה של אביסרור, לצד פריטים משלימים לעונת החוף.
הקולקציה כוללת מגוון רחב של גזרות, צבעים ודגמים - מבגדי ים שלמים ועד דגמי ביקיני - עם דגש על שילוב בין סטייל, נוחות והתאמה למגוון מבני גוף. הפריטים יוצעו בטווח מידות רחב, מ-XXS ועד XXL. טווח המחירים יעמוד על 120-250 שקל.
ההשקה מגיעה לאחר שבשנה שעברה זכתה קולקציית בגדי הים של אביסרור לביקוש גבוה ונמכרה במהירות. לדבריה, החיבור הישיר עם הלקוחות והתגובות מהשטח היו חלק מההחלטה להחזיר את המהלך גם השנה.
"אני מתרגשת לפתוח שוב את פופ-אפ בגדי הים לאחר ההצלחה הגדולה והסולד אאוט המהיר בשנה שעברה", מסרה אביסרור. "הקולקציה החדשה נוצרה מתוך רצון להעניק לכל אישה תחושת ביטחון, סטייל ונוחות, עם מגוון רחב של גזרות וצבעים שמתאימים לקיץ הישראלי".