בית התכשיטים הישראלי S.SCHNITZER, הפועל מתוך מורשת ארוכת שנים בענף היהלומים, משיק קולקציות חדשות לצד אתר אינטרנט חדש, שמאפשר לראשונה לרכוש את מרבית הדגמים גם באופן מקוון.
המותג, ששורשיו נטועים במשפחת שניצר - מהשמות המזוהים עם תעשיית היהלומים בישראל - משלב בין מסורת צורפות לבין עיצוב עכשווי, עם קולקציות המתכתבות עם מגמת ה"יוקרה השקטה" שממשיכה לככב בעולם האופנה.
בין ההשקות החדשות בולטות קולקציות MUSE ו-RAINBOW, הכוללות טבעות, שרשראות, עגילים וצמידים בקווים נקיים ומינימליסטיים, עם דגש על עיצוב על-זמני שמתאים הן ליום-יום והן לאירועים.
לצד קולקציות האופנה, ממשיך המותג להתמקד גם בתחום טבעות האירוסין והנישואין - אחד מתחומי הפעילות המרכזיים שלו. בשואורום שבמתחם בורסת היהלומים ברמת גן מוצע ללקוחות ליווי אישי בבחירת טבעות ובהתאמה של עיצובים לפי העדפותיהם.
השקת האתר החדש מרחיבה את פעילותו הדיגיטלית של המותג ומאפשרת לצפות בקולקציות ולהזמין תכשיטים באופן מקוון, לצד השירות הפרונטלי בשואורום.